fbpx

Arculatfilm / reklámfilm teljes megvalósítása

  • Még nem értékelt
  • 30 nap

100% Biztonság

Munka elvégezve vagy pénz visszafizetése
  • Csak a feltüntetett árat fizeti, rejtett költségek nélkül.
  • Mi megőrizzük pénzét, amíg elégedett nem lesz a leadott munkával.
  • A munka elvégzésre kerül, vagy Ön visszatérítésben részesül.

Munka leírása

Komplett arculatfilmek gyártása előzetes konzultáció alapján a tervezéstől a megvalósításig. Többszöri konzultáci előzi meg a tényleges ajánlat elkészítését mely szerződéssel kerül elfogadásra. A gyártás során alvállalkozók bevonására is van lehetőség különböző filmgyártói szakterületekről, hogy ne a tudásunk legyen az, ami a vállalkozásod sikerének útjában áll. Felvételeinket korszerű ipari standard eszközökkel készítjük, és professzionális világosító eszközökkel tesszük az ügyfeleid és partnereid számára a te filmedet a legvonzóbbá. A célcsoportodra szabott kommunikációval megtudjuk ragadni a figyelmet, és igyekszünk meg is tartani azt egészen addig, míg az üzeneted célba nem ér. Több évnyi művészeti és  szakmai tapasztalat és több éves televíziós gyakorlati munka van mögöttünk. De talán nem is ez a legfontosabb. Sokkal lényegesebb, hogy mi van előttünk még. Az árajánlatunk a napi díjazás alapján kerül kalkulációra. Az itt feltüntetett ár nem minősül ajánlattételnek.

GYIK

Milyen határidővel tudjuk leadni az anyagot?

Projekttől függ. Mindig szerződésben határozzuk meg közös megegyezés alapján a tartható és ideális időkeretet.

Mi az árképzésünk alapja?

A piac. Operatőri napidíj egyéni vállalkozóként 50.000 Ft-tól indult már 2018-ban is amire rájött még a techika rental díja amivel a vállalkozó dolgozik. Ez abban az esetben ha az operatőr egy nagy produkcióba dolgozik be, a produkciós cég intézi, viszont mivel a mi ügyfeleink nem fizetnek külön produkciós cégnek a gyártásért, ezért közvetlenül az operatőri napidíjhoz kerül felszámolásra. A rental díj az eszközök napi bérleti díja. Ha nem rendelkeznénk vele, akkor az ügyfél kellene kibérelje az egymillió forintos lámpa parkunkat napi több tízezer Ft-os összegért, illetve a kameránk bérleti díja is objektívek nélkül önmagában is több mint napi 20.000 Ft. Ehhez képest mi mindösszesen az operatőri napidíjra úgy, hogy objektívek, lámpák, kameramozgató eszközök állnak rendelkezésünkre 20.000 Ft-ot számolunk fel. Miért számoljuk fel ezt a díjat ha egyszer már rendelkezésünkre állnak az eszközök? Azért, mert ezeket az eszközöket évről évre cserélni kell. Egyrészt az elévülés, másrészt egyszerűen annak amortizációja miatt. Ezek mind romló eszközök, és finanszíroznunk kell. Tehát összesen a napidíjunk 70.000 Ft egy fős forgatás esetén. Emellé jönnek olyan költségek mint a szerződéskötés, konzultációk melyekre nem számolunk rá külön összeget. Tulajdonképpen ezt egész egyszerűen elengedjük. Nem hárítjuk az ügyfeleinkre ennek anyagi terhét. Ha lezajlott a forgatás, és a gondos tervezésnek köszönhetően 1 nap alatt végeztünk vele, akkor utána 4-5 munkanap elmegy a vágással, színezéssel, hang utómunkával, és az anyag leadással. Egy ingyenes módosítási kör minden munkába kalkulálva van. Tapasztalataink szerint, legtöbb esetben szükséges is. Más piaci résztvevők tapasztalatai is ezt mutatják. Tehát ez az ár versenyképes, és nem túlzó. Havi 1-2 ilyen forgatásnál többet nem lehet tisztességgel elvégezni. Mi szeretünk kiemelten foglalkozni az ügyfeleinkkel.

Miért fizessek többet nektek mint a konkurenciának?

Erre az egyik válasz az, hogy nem kell többet fizetned. A konkurenciánk pontosan ilyen áron vagy drágábban dolgozik nálunk. Az árainkat piackutatások és a fenntarthatóság elve határozta meg. Kiemelt figyelmet fordítunk ügyfeleinkre és a projektjükre. Olyan látványvilágot teremtünk ami kiemeli a gyenge minőségű tömeggyártott tartalmak köréből. Azoknak a vállalkozásoknak akik szeretnének az ügyfeleikben prémium érzést kelteni, elképesztően fontos az, hogy ami megjelenik mennyire kifinomult. Vannak olyan vállalkozások és célcsoportok ahol nem feltétlenül szükséges emiatt kreatív szakembereket hívni, viszont ahol kell, ott máshogy nem vezet célra a kommunikáció.

Rendelésed

Adó (27%): 18,900 Forint